Bilete de avion

Bilete de avion

Destinatii exotice

Destinatii exotice

Peisaje luxuriante, palmieri, nisip alb stralucitor, mari si oceane de turcoaz...

Bilete de autocar

Bilete de autocar

Transport de pasageri, plecari zilnice catre numeroase destinatii din Europa.

Thasos cazare 23.08.2020

Thasos cazare 23.08.2020

Sejur de 7 nopti cu transport indiviual. Tarif calculat per 2 persoane. Servicii incluse: cazare 7 nopti cu regimul de masa specificat. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

Pret: de la 485 euro/2 persoane

descarca oferta

Croatia cazare 23.08.2020

Croatia cazare 23.08.2020

Sejur de 7 nopti cu transport indiviual. Tarif calculat pentru 2 persoane. Servicii incluse: cazare 7 nopti fara masa inclusa. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

Pret: de la 310 euro/2 persoane

descarca oferta

Bulgaria ALL INCLUSIVE 24.08.2020

Bulgaria ALL INCLUSIVE 24.08.2020

Sejur de 7 nopti cu transport indiviual. Tarif calculat per 2 persoane. Servicii incluse: cazare 7 nopti cu ALL INCLUSIVE. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

Pret: de la 390 euro/2 persoane

descarca oferta

Corfu 24.08.2020 - Zbor din Cluj

Corfu 24.08.2020 - Zbor din Cluj

Sejur de 7 nopti cu zbor din Cluj, Tarif calculat per 2 persoane. Servicii incluse: bilete de avion, taxe de aeroport, bagaje de mana si cala, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopti cu regimul de masa specificat, asistenta turistica. (id31) Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

Pret: de la 931 euro/2 persoane

descarca oferta

Sunteti aici: Home :: Circuite :: Circuite cu avion :: Circuit av America de sud

Circuite cu avion -America de Sud

Peru 24.08.2020

Peru 24.08.2020Program de 16 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Bilet avion București - Lima - Arequipa / Cusco - Puerto Maldonado - Lima - București; cazare 15 nopți în hotelurile de mai sus sau în hoteluri de categorie similară, loc în camera dublă, mic dejun; tur de oraș Lima, Arequipa, Cusco cu ghid vorbitor de limba engleză; Excursie cu barca pe Lacul Titicaca; Excursie la Macchu Picchu; Transferurile cu autocar / microbuz în regim privat Arequipa - Puno - Cusco; Bilete de tren Ollantaytambo / Machu Picchu / Ollantaytambo, clasa voyager și transfer privat Ollantaytambo - Cusco; Toate activitățile și mesele la Corto Maltes Amazonia (mic dejun, prânz și cină); 10 mese, după următorul program: prânz Lima, cină Arequipa, cină Puno, prânz Lacul Titicaca, prânz Puccara, prânz Maras, două prânzuri și o cină Aguas Calientes, cină cu program folcloric Cusco; Transferurile aeroport – hotel – aeroport; Însoțitor de grup din partea agenției organizatoare.(id12)

Pret: de la 3650 euro/persoana

descarca oferta

 

Chile - Argentina 8.12.2020

Chile - Argentina 8.12.2020Program de 15 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: transport intercontinental cu avionul pe ruta: Bucureşti – Paris – Santiago de Chile și Buenos Aires – Paris – Bucureşti cu compania Air France; transport continental cu avionul pe rutele: Santiago de Chile – Puerto Montt, San Carlos De Bariloche – El Calafate, El Calafate – Ushuaia, Ushuaia – Buenos Aires; transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat; 12 nopţi cazare în hoteluri de 4* și 3*; mesele menţionate în program: 12 mic dejunuri, 6 dejunuri și 2 cine; transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; tur panoramic de oraş cu ghid local în Santiago de Chile; vizite în Insula Chiloe; vizitarea Cascadei Saltos de Petrohue; traversarea cu catamaranul a Lacului Todos Los Santos; navigare cu barca pe Lacul Nahuel Huapi până la Puero Panuelo; urcare cu telescaunul pe Muntele Campanario; excursie în stepa patagoniană pentru observarea Eclipsei Totale de Soare; vizitarea Gheţarului Perito Moreno; vizită în Parcul Național Torres del Paine la Cuernos del Paine şi Lacul Nordeskjold; intrare în Parcul Național Tierra del Fuego; plimbare cu trenul “de la capătul lumii”; tur panoramic de oraş cu ghid local în Buenos Aires; ghizi locali; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate /faliment al agenţiei de turism; BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 1850 EURO + 3480 USD/persoana

descarca oferta

 

Peru - Bolivia - Chile - Argentina - Uruguay - Brazilia 17.10.2020

Peru - Bolivia - Chile - Argentina - Uruguay - Brazilia 17.10.2020Program de 17 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Lima şi Rio de Janeiro – Amsterdam – Bucureşti cu compania KLM; transport continental cu avionul pe rutele: Lima – Cusco, La Paz – Santiago de Chile, Santiago de Chile – Buenos Aires, Buenos Aires – Iguassu, Iguassu – Rio de Janeiro; transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat; transport cu trenul pe ruta: Cusco – Aguas Callentes – Cusco; 2 nopţi cazare în hotel de 5* şi 12 nopţi cazare în hoteluri de 4*; mesele menţionate în program; transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; vizitarea Catedralei din Lima; excursie la Machu Picchu; croazieră pe Lacul Titicaca; vizitarea siturilor arheologice Pucara şi Raqchi; vizitarea complexului arhitectonic Inca, Sacsayhuaman; excursie în Valea Lunii – La Paz; excursie la Valparaiso și Vina Del Mar; vizitarea Cascadei Iguassu pe partea argentiniană și braziliană; urcare cu telecabina pe Sugar Loaf; taxe de intrare la obiectivele menţionate în program; ghizi locali; conducător român de grup; asigurarea în caz de insolvabilitate/faliment al agenţiei de turism; BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 790 EURO + 2890 USD/persoana

descarca oferta

 

Peru - Bolivia - Chile - Insula Pastelui 11.11.2020

Peru - Bolivia - Chile - Insula Pastelui 11.11.2020Program de 22 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: zboruri intercontinentale Air France si KLM: Bucuresti – Lima/Santiago de Chile – Bucuresti; 7 zboruri cu companii locale: Lima – Cuzco/Cuzco - La Paz/La Paz – Santiago de Chile/Santiago de Chile – Puerto Montt si retur/Santiago de Chile – San Pedro de Atacama si retur; taxele de aeroport si securitate pentru zborurile intercontinentale; taxele de aeroport pentru zborurile cu companii locale; intrarile la obiectivele turistice; transferuri si transport cu autocar/minibus licentiat pe durata vizitelor si a transferurilor; cazare 19 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*; 4 pranzuri servite in restaurante locale; vizitele conform programului cu ghizi locali si insotitor roman pe toata durata circuitului; transferuri curse de linie la/de la aeroportul Henri Coanda; asigurare medicala + storno.(id11)

Pret: de la 4895 euro/persoana

descarca oferta

 

Brazilia - Argentina - Uruguay 14.10.2020

Brazilia - Argentina - Uruguay 14.10.2020Program de 18 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: zboruri intercontinentale: Bucuresti – Rio de Janeiro, Buenos Aires - Bucuresti; 6 zboruri continentale: Rio de Janeiro – Brasilia, Brasilia – Iguassu, Iguassu – Buenos Aires, Buenos Aires – Ushuaia, Ushuaia – El Calafate, El Calafate – Buenos Aires; taxele de aeroport pentru zborurile intercontinentale; taxele de aeroport pentru zborurile continentale; intrarile la obiectivele turistice si in rezervatiile din Patagonia; transferuri si transport cu autocar/minibus licentiat pe durata vizitelor si a transferurilor; cazare 16 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4* & 3 * (echivalent 3*-4*, norme locale); 2 pranzuri si o cina tipic braziliana; 2 traversari cu ferry boat: Buenos Aires – Montevideo/Colonia del Sacramento - Buenos Aires; vizitele cuprinse in program; insotitor roman de grup si ghid local pe durata vizitelor si a excursiilor; transferuri curse de linie la/de la aeroportul Henri Coanda; asigurare medicala + storno.(id11)

Pret: de la 4395 euro/persoana

descarca oferta

 

Argentina - Brazilia 25.10.2020

Argentina - Brazilia 25.10.2020Program de 11 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: transport cu avionul Bucuresti – Buenos Aires si Rio de Janeiro – Bucuresti cu compania KLM – AIR FRANCE (schimbarea cursei la Amsterdam/Paris); 8 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4*; transport cu avionul 2 curse interne cu companie locala, pe rutele Buenos Aires – Iguassu si Iguassu – Rio de Janeiro; transport cu autocar local conform itinerariului si transferuri aeroport – hotel – aeroport; tururi de oras cu ghizi locali: Buenos Aires, Rio de Janeiro; excursie in Delta del Tigre cu ghid local; vizita Cascada Iguassu cu ghid local (partea braziliana si cea argentiniana); insotitor roman de grup; taxele de aeroport si catering.(id24)

Pret: de la 2295 euro/persoana

descarca oferta

 

Peru 14.10.2020

Peru 14.10.2020Program de 11 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: transport cu avionul Bucuresti – Lima si retur cu compania BRITISH AIRWAYS (schimbarea curselor la Londra); transferurile cu autocarul intre aeroporturile Heathrow – Gatwick si Gatwick – Heathrow in Londra; transport cu avionul cursa interna cu companie locala pe ruta Cusco – Lima; 9 nopti cazare cu mic dejun; 4 mese de pranz conform programului; transferurile aeroport – hotel in Lima si hotel – aeroport in Cusco; transport cu autocar local conform itinerariului; excursiile si vizitele mentionate in program: tur de oras Lima, excursie la Insulele Ballestas, tur de oras Arequipa, excursie pe Lacul Titicaca cu vizita unei comunitati Uros si a insulei Taquile, Muzeul Litic Pucara, vizita bisericii San Pedro din Andahuaylillas, vizita sitului incas Raqchi, excursie de o zi in Valea Sacra si Piata Pisac, vizita la Machu Picchu, tur de oras in Cusco si vizite la fortareata Sacsayhuaman si fortul Puca Pucara; zbor panoramic deasupra liniilor Nazca; biletele de tren dus/intors Ollantaytambo – Aguas Calientes (spre Machu Picchu) – clasa Voyager; transfer cu microbuze locale Aguas Calientes – Machu Picchu si retur; biletele de intrare la obiectivele turistice din program; ghizi locali vorbitori de limba engleza pentru vizitarea obiectivelor turistice; insotitor roman de grup; taxele de aeroport si catering.(id24)

Pret: de la 2495 euro/persoana

descarca oferta

 

Bahamas 30.09.2020

Bahamas 30.09.2020Program de 9 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: transport cu avionul Bucuresti – Nassau si retur cu companiile Air France/KLM/Delta (schimbarea curselor in Amsterdam si Atlanta, atat la dus, cat si la intors); 7 nopti cazare cu mic dejun in Nassau, Paradise Island la hotel de 4* in camera standard; taxe de oras si statiune aferente noptilor de cazare, precum si taxe pentru utilitati si servicii de housekeeping percepute de hotel; transferuri cu autocarul la/de la aeroportul din Nassau; insotitor roman de grup; acces la facilitatile Atlantis Resort – Paradise Island, inclusiv la parcul acvatic, casino si restaurante; taxele de aeroport si catering.(id24)

Pret: de la 1995 euro/persoana

descarca oferta

 

CUBA 12.10.2020

CUBA 12.10.2020Program de 10 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: transport cu avionul Bucuresti – Havana si retur cu compania TURKISH AIRLINES (schimbarea curselor la Istanbul); 7 nopti cazare si masa; transferuri aeroport - hotel - aeroport; tururi panoramice in Cienfuegos, Trinidad, Santa Clara si Remedios; tur de oras de o zi in Havana cu ghid local; vizitele mentionate in program; ghid local pe tot parcursul circuitului (cu exceptia sejurului in Varadero); insotitor roman de grup; transfer cu autocarul in zona Sultanahmet pe durata escalei de la retur; taxele de aeroport si catering; taxa de viza si procesare acte pentru Cuba.(id24)

Pret: de la 1885 euro/persoana

descarca oferta

 

Argentina&Brazilia - Buenos Aires - Iguazu - Rio de Janeiro 1.02, 15.03, 16.04, 15.05, 24.09, 27.10, 16.11.2020

Argentina&Brazilia - Buenos Aires - Iguazu - Rio de Janeiro 1.02, 15.03, 16.04, 15.05, 24.09, 27.10, 16.11.2020Program de 11 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Buenos Aires - Iguazu - Rio de Janeiro - Bucuresti; 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana; Taxe de aeroport; Cazare 9 Nopti in hoteluri de 3* si 4* cu Mic Dejun; Asistenta turistica in limba romana; Excursie in Pampasul Argentinian cu pranz inclus; Croaziera in Delta Parana.(id16)

Pret: de la 1799 euro/persoana

descarca oferta

 

Chile - Insula Pastelui - Argentina 4.10.2020

Chile - Insula Pastelui - Argentina 4.10.2020Program de 18 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: transport intercontinental cu avionul pe ruta: Bucureşti – Paris – Santiago de Chile cu compania Air France; transport intercontinental cu avionul pe ruta: Buenos Aires – Amsterdam – Bucureşti cu compania KLM; transport continental cu avionul pe rutele: Santiago de Chile – San Pedro de Atacama – Santiago de Chile, Santiago de Chile – Punta Arenas, El Calafate – Ushuaia, Ushuaia – Buenos Aires; transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat; 15 nopţi cazare în hoteluri de 4*, 3*+ și 3*; mesele menţionate în program; transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; tur panoramic de oraş cu ghid local în Santiago de Chile; tur panoramic de oraş cu ghid local în Valparaiso și Vina del Mar; vizită în Valea Lunii; vizită la Salar de Atacama; tur panoramic de oraş cu ghid local în Punta Arenas; vizită la El Tayto Geyseres; vizită la Peştera Milodon; vizită în Parcul Național Torres del Paine la Cuernos del Paine şi Lacul Nordeskjold; vizitarea Gheţarului Perito Moreno; intrare în Parcul Național Tierra del Fuego; plimbare cu trenul “de la capătul lumii”; tur panoramic de oraş cu ghid local în Buenos Aires; ghizi locali; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate /faliment al agenţiei de turism; BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 870 EURO + 3690 USD/persoana

descarca oferta

 

ARGENTINA - URUGUAY – BRAZILIA 7.08.2020

ARGENTINA - URUGUAY – BRAZILIA 7.08.2020Program de 15 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: transport intercontinental cu avionul pe ruta: Bucureşti – Amsterdam – Buenos Aires cu compania KLM; transport intercontinental cu avionul: Rio de Janeiro – Paris – Bucureşti cu compania Air France; transport continental cu avionul: Buenos Aires – Ushuaia, Ushuaia – El Calafate, El Calafate – Buenos Aires, Buenos Aires – Iguassu, Iguassu – Rio de Janeiro; transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat; 12 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 4* şi 3*; mesele menţionate în program; transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; tur panoramic de oraş în Buenos Aires cu ghid local; excursie de jumătate de zi în Delta del Tigre; intrare în Parcul Național Tierra del Fuego; plimbare cu trenul “de la capătul lumii”; vizitarea Gheţarului Perito Moreno; excursiile la Cascadele Iguassu în partea braziliană şi în partea argentiniană; tur panoramic de oraș în Rio de Janeiro cu ghid local; urcare cu telecabina pe Sugar Loaf; excursie pe Muntele Corcovado; ghizi locali; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate/faliment al agenţiei de turism; BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 540 EURO + 2490 USD/persoana

descarca oferta

 

Skiathos 8.08.2020 - Zbor din Cluj

Skiathos 8.08.2020 - Zbor din Cluj

Sejur de 7 nopti cu zbor din Cluj, Tarif calculat per 2 persoane. Servicii incluse: bilete de avion, taxe de aeroport, bagaje de mana si cala, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopti cu regimul de masa specificat, asistenta turistica. (id37) Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

Pret: de la 946 euro/2 persoane

descarca oferta

Creta Heraklion 11.08.2020 - Zbor din Cluj

Creta Heraklion 11.08.2020 - Zbor din Cluj

Sejur de 7 nopti cu zbor din Cluj, Tarif calculat per 2 persoane. Servicii incluse: bilete de avion, taxe de aeroport, bagaje de mana si cala, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopti cu regimul de masa specificat, asistenta turistica. (id31) Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

Pret: de la 799 euro/2 persoane

descarca oferta

Creta Chania 6.08.2020 - Zbor din Cluj

Creta Chania 6.08.2020 - Zbor din Cluj

Sejur de 7 nopti cu zbor din Cluj, Tarif calculat per 2 persoane. Servicii incluse: bilete de avion, taxe de aeroport, bagaje de mana si cala, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopti cu regimul de masa specificat, asistenta turistica. (id17) Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

Pret: de la 774 euro/2 persoane

descarca oferta