Bilete de avion

Bilete de avion

Destinatii exotice

Destinatii exotice

Peisaje luxuriante, palmieri, nisip alb stralucitor, mari si oceane de turcoaz...

Bilete de autocar

Bilete de autocar

Transport de pasageri, plecari zilnice catre numeroase destinatii din Europa.

Thasos cazare 23.08.2020

Thasos cazare 23.08.2020

Sejur de 7 nopti cu transport indiviual. Tarif calculat per 2 persoane. Servicii incluse: cazare 7 nopti cu regimul de masa specificat. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

Pret: de la 485 euro/2 persoane

descarca oferta

Croatia cazare 23.08.2020

Croatia cazare 23.08.2020

Sejur de 7 nopti cu transport indiviual. Tarif calculat pentru 2 persoane. Servicii incluse: cazare 7 nopti fara masa inclusa. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

Pret: de la 310 euro/2 persoane

descarca oferta

Bulgaria ALL INCLUSIVE 24.08.2020

Bulgaria ALL INCLUSIVE 24.08.2020

Sejur de 7 nopti cu transport indiviual. Tarif calculat per 2 persoane. Servicii incluse: cazare 7 nopti cu ALL INCLUSIVE. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

Pret: de la 390 euro/2 persoane

descarca oferta

Corfu 24.08.2020 - Zbor din Cluj

Corfu 24.08.2020 - Zbor din Cluj

Sejur de 7 nopti cu zbor din Cluj, Tarif calculat per 2 persoane. Servicii incluse: bilete de avion, taxe de aeroport, bagaje de mana si cala, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopti cu regimul de masa specificat, asistenta turistica. (id31) Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

Pret: de la 931 euro/2 persoane

descarca oferta

Sunteti aici: Home :: Circuite :: Circuite cu avion :: Circuit av China ::

Circuite cu avion -China

Splendorile Chinei 21.07, 12.08, 23.08, 2.09.2020

Splendorile Chinei 21.07, 12.08, 23.08, 2.09.2020Program de 9 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Zboruri la dus Bucuresti – Shanghai, Compania Austrian Airlines; Zbor direct in China Shanghai - Xian, Companie Aeriana locala; Tren de mare viteza Xian – Beijing; Zboruri la retur Beijing – Bucuresti, Compania Austrian Airlines/Lufthansa; Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi; Transport cu autocar local conform programului excursiei; Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4*; Mese incluse conform program; Tururile, excursiile si vizitele mentionate in programul excursiei; Biletele de intrare la obiectivele turistice din program; Croaziera pe fluviul Huang Pu din Shanghai; Bilet la celebrul spectacol de acrobatii “Acrobatics Show” din Shanghai; Ghizi locali; Insotitor de grup din partea agentiei.(id10)

Pret: de la 1099 euro/persoana

descarca oferta

 

China - Coreea de Sud - Japonia 16.10.2020

China - Coreea de Sud - Japonia 16.10.2020Program de 17 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Viena – Beijing cu compania Austrian Airlines şi Tokyo – Munchen – Bucureşti cu compania Lufthansa; transport continental cu avionul pe rutele: Xi’An – Shanghai, Shanghai – Seoul, Busan – Osaka; transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat; transport cu tren de mare viteză pe ruta Beijing – Xi’An; transport cu tren de mare viteză pe ruta Seoul – Busan; transport cu trenul de mare viteză pe ruta Osaka – Tokyo; 14 nopţi cazare în hoteluri de 4*; mesele menţionate în program; transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; taxele de intrare la obiectivele turistice incluse în program; tur panoramic de oraș în Beijing; excursie la Marele Zid Chinezesc; tur panoramic de oraș în Xi’An; excursie la armata celor 7.000 de războinici de teracotă; tur panoramic de oraș în Shanghai; croazieră pe Fluviul Huangpu în Shanghai; tur panoramic de oraș în Seoul; tur panoramic de oraș în Busan; tur panoramic de oraș în Osaka; tur panoramic de oraș în Kyoto; excursie la Nara; tur panoramic de oraș în Tokyo; ghizi locali; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate/faliment al agenţiei de turism; BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: 3370 euro/persoana

descarca oferta

 

Poveste chinezeasca 13.10.2020

Poveste chinezeasca 13.10.2020Program de 15 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Chengdu cu compania KLM şi Shanghai – Paris – Bucureşti cu compania Air France; transport continental cu avionul pe rutele: Chengdu – Kunming, Lijiang – Chongqing, Zhangjiajie – Shanghai; transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat; 9 nopți cazare în hoteluri de 4*; 3 nopţi cazare în cabine standard pe vas de croazieră de 5*; mesele menţionate în program; transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; taxele de intrare la obiectivele menţionate în program; vizită la Centrul de Cercetări și Reproducere a urșilor Panda gigant; vizitarea Pădurii de Piatră din Shilin; croazieră pe Lacul Erhai; plimbare cu barca pe Râul Shennong; vizitarea Parcului Național Zhangjiajie; ghizi locali; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate/faliment al agenţiei de turism BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 2230 euro/persoana

descarca oferta

 

China - Shanghai & Beijing 13.04, 8.06, 15.09.2020

China - Shanghai & Beijing 13.04, 8.06, 15.09.2020Program de 9 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Shanghai/ Beijing - Bucuresti; 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana; Taxe de aeroport; Transport cu trenul de mare viteza pe ruta Shanghai - Beijing; Autocar modern la dispozitie pe tot parcursul circuitului; Cazare 7 nopti in camera dubla in hoteluri de 4 stele cu mic dejun; Asistenta turistica in limba romana; Cina de bun venit in Shanghai; Cina traditionala acasa la o familie in Beijing.(id16)

Pret: de la 1199 euro/persoana

descarca oferta

 

China - Beijing, Xian, Yangtze, Shanghai 1.03, 19.03, 27.04, 2.08, 5.11.2020

China - Beijing, Xian, Yangtze, Shanghai 1.03, 19.03, 27.04, 2.08, 5.11.2020Program de 12 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Beijing/ Shanghai - Bucuresti; 1 bagaj de cală/ persoana și 1 bagaj de mână/ persoană; Taxe de aeroport; Transfer aeroport - hotel - aeroport; Cazare 7 nopti in camera dubla in hotel de 4* cu mic dejun; Cazare 3 nopti in cabina dubla, pe nava de croaziera de 5* cu pensiune completa; Intrari la obiectivele turistice; Asistenta turistica in limba romana; Transport cu trenul de mare viteza pe ruta Beijing - Xian - Chongqing/ Yichang - Shanghai.(id16)

Pret: de la 1449 euro/persoana

descarca oferta

 

China - Marele circuit de toamna 1.09.2020

China - Marele circuit de toamna 1.09.2020Program de 14 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Beijing şi Hong Kong – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways; transport continental cu avionul pe rutele: Xi’An – Guilin, Guilin – Shanghai, Shanghai – Hong Kong; transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti; transport cu tren de mare viteză Beijing – Xi’An; 11 nopţi cazare în hoteluri de 4*; mesele menţionate în program; 1 cină la restaurantul “Rața Pekineză” din Beijing; 1 dejun la restaurantul “Jumbo” din Hong Kong; croazieră pe Fluviul Li, de la Guilin la Yangshuo cu dejun la bord; croazieră pe Fluviul Huangpu în Shanghai; transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; taxele de intrare la obiectivele menţionate în program; ghizi locali; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism; BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 1690 euro/persoana

descarca oferta

 

China - Tibet 19.08, 25.08.2020

China - Tibet 19.08, 25.08.2020Program de 15 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Zboruri la dus Bucuresti => Chengdu, Compania KLM via Amsterdam; Zboruri la retur Shanghai => Bucuresti, Compania KLM via Amsterdam; Zbor direct Chengdu => Lhasa, companie locala; Zbor direct Lhasa => Xian, companie locala; Bilete de tren de mare viteza: Xian - Beijing & Beijing – Shanghai; Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi; Transport cu autocar local conform itinerariului; Cazare 13 nopti la hoteluri de 4*; Mese: mic dejun, pranz si cina conform programului excursiei - preparatele servite la mesele principale au specific chinezesc, bauturile nu sunt incluse; Tururile, vizitele si excursiile din program; Ghizi locali; Insotitor de grup din partea agentiei.(id10)

Pret: de la 2279 euro/persoana

descarca oferta

 

China 5.08.2020

China 5.08.2020Program de 12 zile in China cu zbor din Bucuresti in 5.08.2020. Servicii incluse: transport cu avionul Bucuresti - Beijing (schimbarea cursei in Paris) si Shanghai - Bucuresti (schimbarea cursei in Amsterdam) cu compania AIR FRANCE-KLM; transport cu avionul Yichang - Shanghai (zbor intern), cu companie locala; transferuri aeroport - hotel - aeroport; transport cu trenul expres Xi’An - Chongqing; transport cu autocar local pe circuit conform programului; 6 nopti cazare la hoteluri de 4*; 1 noapte transport cu trenul de noapte Beijing - Xi’An (cuseta pentru 4 persoane); 3 nopti cazare la bordul vasului de croaziera Yangtze 2 (cotat 5*), pe fluviul Yangtze; pensiune completa (preparatele au specific chinezesc), inclusiv o cina traditionala chinezeasca si una cantoneza; tur de oras si vizite in Beijing: Orasul Interzis, Piata Tian’anmen, Parcul Jingshan, Templul Cerului, Marele Zid Chinzesc (sectiunea Badaling), Drumul Sacru, Palatul de Vara, Gradina Zoologica, Cartierul de Arta 798; tur Hutong cu ricsa in Beijing; spectacol Kung Fu Show la Red Theater in Beijing; tur de oras si vizite in Xi’An: Armata de Teracota, Pagoda Gastei Salbatice, Vechiul Zid al orasului, Marea Moschee; spectacol traditional Dinastia Tang in Xi’An; vizite pe durata croazierei: Templul Shibaozhai si Barajul celor Trei Defilee; tur de oras si vizite in Shanghai: Gradinile Yuyuan, Strada Nanjing si plimbare pietonala de-a lungul Promenadei Bund; vizitarea unor magazine si ateliere de mestesuguri locale (ex: cloisonne, matase); ghizi locali in Beijing, Xi’An, Shanghai; insotitor roman de grup; taxa de viza si procesare acte; taxele de aeroport si catering.(id24)

Pret: de la 2190 euro/persoana

descarca oferta

 

Poveste Chinezeasca 18.09.2020

Poveste Chinezeasca 18.09.2020Program de 15 zile in China cu zbor din Bucuresti in 18.09.2020. Servicii incluse: transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Chengdu şi Shanghai – Amsterdam – Bucureşti cu compania KLM; transport continental cu avionul pe rutele: Chengdu – Kunming, Lijiang – Chongqing, Zhangjiajie – Shanghai; transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti; 9 nopți cazare în hoteluri de 4*; 3 nopţi cazare în cabine standard pe vas de croazieră de 5*; mesele menţionate în program; transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; taxele de intrare la obiectivele menţionate în program; vizită la Centrul de Cercetări și Reproducere a urșilor Panda gigant; vizitarea Pădurii de Piatră din Shilin; croazieră pe Lacul Erhai; plimbare cu barca pe Râul Shennong; vizitarea Parcului Național Zhangjiajie; ghizi locali; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate/faliment al agenţiei de turism; BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 2230 euro/persoana

descarca oferta

 

China Memorabila & Tibetul Misterios 19.08.2020

China Memorabila & Tibetul Misterios 19.08.2020Program de 15 zile cu zbor din Bucuresti in 19.08.2020. Servicii incluse: Zboruri la dus Bucuresti => Chengdu, Compania KLM via Amsterdam; Zboruri la retur Shanghai => Bucuresti, Compania KLM via Amsterdam; Zbor direct Chengdu => Lhasa, companie locala; Zbor direct Lhasa => Xian, companie locala; Bilete de tren de mare viteza: Xian - Beijing & Beijing – Shanghai; Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi; Transport cu autocar local conform itinerariului; Cazare 13 nopti la hoteluri de 4*; Mese: mic dejun, pranz si cina conform programului excursiei - preparatele servite la mesele principale au specific chinezesc, bauturile nu sunt incluse; Tururile, vizitele si excursiile din program; Ghizi locali; Insotitor de grup din partea agentiei.(id10)

Pret: de la 2279 euro/persoana

descarca oferta

 

Skiathos 8.08.2020 - Zbor din Cluj

Skiathos 8.08.2020 - Zbor din Cluj

Sejur de 7 nopti cu zbor din Cluj, Tarif calculat per 2 persoane. Servicii incluse: bilete de avion, taxe de aeroport, bagaje de mana si cala, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopti cu regimul de masa specificat, asistenta turistica. (id37) Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

Pret: de la 946 euro/2 persoane

descarca oferta

Creta Heraklion 11.08.2020 - Zbor din Cluj

Creta Heraklion 11.08.2020 - Zbor din Cluj

Sejur de 7 nopti cu zbor din Cluj, Tarif calculat per 2 persoane. Servicii incluse: bilete de avion, taxe de aeroport, bagaje de mana si cala, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopti cu regimul de masa specificat, asistenta turistica. (id31) Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

Pret: de la 799 euro/2 persoane

descarca oferta

Creta Chania 6.08.2020 - Zbor din Cluj

Creta Chania 6.08.2020 - Zbor din Cluj

Sejur de 7 nopti cu zbor din Cluj, Tarif calculat per 2 persoane. Servicii incluse: bilete de avion, taxe de aeroport, bagaje de mana si cala, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopti cu regimul de masa specificat, asistenta turistica. (id17) Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

Pret: de la 774 euro/2 persoane

descarca oferta