Bilete de avion

Bilete de avion

Destinatii exotice

Destinatii exotice

Peisaje luxuriante, palmieri, nisip alb stralucitor, mari si oceane de turcoaz...

Bilete de autocar

Bilete de autocar

Transport de pasageri, plecari zilnice catre numeroase destinatii din Europa.

America & Canada 19.05.2020 - Zbor din Cluj

America & Canada 19.05.2020 - Zbor din Cluj

Program de 12 zile cu zbor din Cluj. Servicii incluse: Bilete avion Cluj Napoca – New York – Cluj Napoca; 23 kg bagaj de cala si 8 kg bagaj de mana; Taxele de aeroport incluse; Cazare 10 nopti cu mic dejun in hotelurile de 3*/4*; Transport cu autocar modern, cu aer condiționat, pe tot traseul excursiei; Transferuri aeroport – hotel – aeroport; Tururi de oras cu ghid local: New York, Washington, Montreal, Quebec; Tur de oras cu insotitorul de grup roman: Philadelphia, Toronto, Boston; Croaziera: Niagara, care in aceasta perioada a anului nu este inghetata & Thousand Islands; Vizita ghidata la ferma Amish; Vizita la Muzeul sticlei din Corning; Vizita la Universitatea Princeton (daca programul de vizitare al Universitatii permite); Bacsisuri incluse; Ghizi locali de limba engleza; Insotitor de grup roman; Asigurare Medicala si STORNO Travel Protection Plus.(id17)

Pret: de la 2690 euro/persoana

descarca oferta

Japonia - Armonii de toamna 22.10.2020

Japonia - Armonii de toamna 22.10.2020

Program de 13 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Zbor Emirates Bucuresti-Osaka / Tokyo-Bucuresti via Dubai; Insotitor roman de grup si ghid local limba engleza pe durata programului; Transport si tururi cu autocarul in Osaka, Nara, Kyoto, Hiroshima, Hakone, Kamakura, Yokohama, Tokyo; 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*; Vizite la cele mai importante obiective turistice si monumente inscrise in Patrimonial Mondial UNESCO; Experiente autentice: 1 cina cu specific japonez, Ceremonia ceaiului – ritual de initiere in prepararea si servirea ceaiului, Vizita Nishiki Market, Samurai Kembu Theater, Croaziere pe Lacul Ashinoko si pe Raul Sumida, Access la baile termale Oedo Onsen Monogatari, Ascensiune cu telecabina pe Muntele Komagatake; Tren de mare viteza Shinkansen pe urmatoarele rute: Kyoto-Hiroshima, Hiroshima-Tokyo; Tren local Hiroshima-Miyajimaguchi-Hiroshima; Ferryboat spre Insula Myajima; Transfer bagaje prin curier rapid Kyoto-Tokyo (1 bagaj/persoana); Taxele de aeroport; Bacsis pentru ghizi locali si soferi; Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Travel Protection Plus, indiferent de varsta; NOU! transfer intern din diverse orase ale tarii! Valabil doar in momentul rezervarii.(id17)

Pret: de la 2898 euro/persoana

descarca oferta

Italia - Weekend la Venetia de Rusalii 5.06.2020 - CLUJ

Italia - Weekend la Venetia de Rusalii 5.06.2020 - CLUJ

Program de 4 zile cu plecare cu bus din Oradea (imbarcare din Cluj gratuita). Servicii incluse: transport cu autocar clasificat international 3*, taxe de parcari si de autostrazi, taxa de intrare in portul Punta Sabioni (spre Venetia); 3 nopti cazare în camere de 2 si 3 paturi cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel 3* în Lido di Jesolo; ghid turism din partea agentiei.(id2)

Pret: de la 275 euro/persoana

descarca oferta

Cehia - PRAGA, Pestera Punkva, Castelul Hluboka 18.09.2020 - CLUJ

Cehia - PRAGA, Pestera Punkva, Castelul Hluboka 18.09.2020 - CLUJ

Program de 3 zile cu plecare din Oradea (imbarcare din Cluj contra cost: 25 euro/persoana). Servicii incluse: transport cu autocar clasificat international de 3*; 2 nopti cazare la hotel 3*+ în Praga, cu mic dejun bufet, în camere duble sau triple; ghid turism.(id2)

Pret: de la 130 euro/persoana

descarca oferta

Sunteti aici: Home :: CROAZIERE

CROAZIERE

Vacantele perfecte la care ati visat dintotdeauna ! De-a lungul timpului au aparut si s-au impus pe piata companii specializate cu flote impresionante de vapoare de lux. Adevarate orase plutitoare, acestea asigura tot ce este necesar unui sejur de lux la bordul navei. Peisajele se schimba mereu, astfel incit aveti senzatia ca lumea se perinda pe sub ferestrele cabinei Dvs. Traseele sint concepute functie de sezon, astfel incit croazierele colinda fiecare tinut in perioada sa de maxim interes pentru turistii vizitatori. Luxul vapoarelor este alcatuit dintr-un numar mare de restaurante, baruri, terase de plaja, piscine, terenuri de sport, magazine, spa si wellness, cazionuri, sali de cinema, etc. Locurile vizitate sint interesante, luxuriante, exotice, si va vor asigura amintiri deosebite legate de un eveniment special, aniversare sau luna de miere.

 

 

CROAZIERĂ FLUVIALĂ de la SANKT PETERSBURG la MOSCOVA 20.08.2020

CROAZIERĂ FLUVIALĂ de la SANKT PETERSBURG la MOSCOVA 20.08.2020Program de 11 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: - transport internaţional cu avionul pe rutele: Bucureşti – Moscova – Sankt Petersburg şi Moscova – Bucureşti cu compania Aeroflot; 10 nopţi de cazare pe vasul de croazieră MS Zosima Shashkov (main deck este puntea 1 a vasului, middle deck este puntea 2 a vasului, iar boat deck este puntea 3 a vasului); mesele menţionate în program; ceai şi cafea în timpul meselor, cocktail de bun venit; transferurile, tururile, excursiile menţionate în program (care sunt organizate de vas și pot suferi modificări); taxele de intrare la următoarele obiective turistice: Catedrala Sf. Petru şi Pavel şi Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg, Mănăstirea St. Cyril şi Muzeul Incoanelor din Goritsy, Biserica St. Nicholas din Yaroslavl, Kremlinul şi Biserica Sf. Dimitrie din Uglich, Kremlinul din Moscova şi una dintre catedrale sale; ghizi locali; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate/faliment al agenţiei de turism; BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 1690 euro/persoana

descarca oferta

 

California & Croaziera Hawaii 17.09.2020

California & Croaziera Hawaii 17.09.2020Program de 14 zile cu zbor din Bucuresti in 17.09.2020. Servicii incluse: transport avion Bucuresti – Los Angeles/Los Angeles – Honolulu – San Francisco/San Francisco – Bucuresti; transferuri si transport cu autocar/minibus licentiat pe durata vizitelor si a traseului; cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri 3*; 7 nopti cu pensiune completa pe croaziera in Insulele Hawaii, la bordul vasului Pride of America 4*+ (in cabina interioara); vizitele conform programului cu ghizi locali si insotitor roman pe toata durata circuitului; taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale; taxa portuare; asigurare medicala + storno.(id11)

Pret: de la 4879 euro/persoana

descarca oferta

 

Circuit&Croaziera Australia - Insula Fiji 27.11.2020

Circuit&Croaziera Australia - Insula Fiji 27.11.2020Program de 21 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Melbourne/Sydney - Bucuresti; 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana; Taxe de aeroport; Transfer aeroport-hotel-aeroport; Cazare 7 nopti in camera dubla in hotel de 4*; Cazare 12 nopti in cabina dubla pe nava de croaziera de 4*; Mic dejun la hotel; Pensiune completa pe vas; Asistenta turistica in limba romana.(id16)

Pret: de la 3999 euro/persoana

descarca oferta

 

Circuit&Croaziera Canada de Vest - Alaska 17.08.2020

Circuit&Croaziera Canada de Vest - Alaska 17.08.2020Program de 14 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Calgary/Vancouver - Bucuresti; 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana; Taxe de aeroport; Transfer aeroport-hotel-aeroport; Cazare 6 nopti in camera dubla in hotel de 3*; Cazare 7 nopti in cabina dubla pe nava de croaziera de 4*; Pensiune completa pe vas; Mic dejun la hotel; Asistenta turistica in limba romana.(id16)

Pret: de la 3599 euro/persoana

descarca oferta

 

Circuit&Croaziera Sardinia, Corsica, Coasta de Azur, Toscana 8.04, 6.06, 5.08, 28.08, 10.10.2020

Circuit&Croaziera Sardinia, Corsica, Coasta de Azur, Toscana 8.04, 6.06, 5.08, 28.08, 10.10.2020Program de 8 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii inlcuse: Transport cu avionul pe ruta București – Florența/ Milano - București; 1 bagaj de cală de și 1 bagaj de mână de persoana; Taxe de aeroport; Taxe portuare; Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului; Cazare 5 nopți în cameră dublă, în hotel de 3 și 4 stele; Cazare 2 nopți în cabină dublă interioară pe vapor; Mic dejun; Asistență turistică în limba română.(id16)

Pret: de la 699 euro/persoana

descarca oferta

 

Circuit&Croaziera Scandinavia, Tarile Baltice si St. Petersburg 6.06, 13.06, 20.06, 27.06, 11.07, 25.07, 1.08, 8.08, 22.08.2020

Circuit&Croaziera Scandinavia, Tarile Baltice si St. Petersburg 6.06, 13.06, 20.06, 27.06, 11.07, 25.07, 1.08, 8.08, 22.08.2020Program de 8 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Taxe de Aeroport; Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Stockholm; Transport cu autocar modern pentru toate excursiile si transferurile; Cazare 3 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3* si cazare 4 nopti cu mic dejun pe vasul de croaziera; Asistenta turistica in limba Romana; Cate un bagaj de cala si un bagaj de mana/persoana.(id16)

Pret: de la 799 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera Caraibe 28.02.2020

Croaziera Caraibe 28.02.2020Program de 12 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: cazare 11 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales; toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, ceaiul de dupa amiaza, cina si in anumite seri, o gustare sau bufet noaptea; apa, ceai, cafea in restaurantul bufet; un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara; petrecerea de bun venit oferita de capitan si seara de gala cu o cina speciala; utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness; participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi); bilet avion, Bucuresti – Miami – Bucuresti, companie AIR France, cu bagaj de cala inclus 23 kg; transfer aeroport – nava – aeroport; insotitor de grup roman (pentru un grup minim de 30 persoane); taxe portuare si taxe de aeroport.(id37)

Pret: de la 1799 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera China, Coreea de Sud & Japonia 25.03.2020

Croaziera China, Coreea de Sud & Japonia 25.03.2020Program de 19 zile cu zbor din Bucuresti in 25.03.2020. Servicii incluse: transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Shanghai şi Tokyo – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways; transport intern cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti; 3 nopţi cazare în hoteluri de 4*; 14 nopţi cazare cu pensiune completă inclusiv apă, limonadă, ceai și cafea la dozator, pe vasul de croazieră Celebrity Millenium; mesele menţionate în program; tur panoramic cu ghid local în oraşul Shanghai și dejun inclus; tur panoramic cu ghid local în oraşul Beiijing și dejun inclus; excursie la Marele Zid Chinezesc și la Mormintele Împăraţilor Ming cu dejun inclus; excursie în insula Jeju cu ghid local și dejun inclus; tur panoramic cu ghid local în oraşul Kyoto; tur panoramic cu ghid local în oraşul Osaka; excursie la Muntele Fuji cu taxa de acces pe podul Mishima Sky Walk inclusă; tur panoramic cu ghid local în oraşul Tokyo; activităţi de recreere pe vas: gym, saună etc.; transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; taxele de intrare la obiectivele menţionate în program; ghizi vorbitori de limbă engleză; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate/faliment al agenţiei de turism; PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 2960 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera Fiordurile Norvegiene 28.06.2020

Croaziera Fiordurile Norvegiene 28.06.2020Program de 8 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: zborul din Bucuresti pana la Hamburg cu o escala in Munchen si retur Hamburg - Bucuresti cu o escala in Frankfurt cu compania aeriana Lufthansa; transferul aeroport Hamburg – port Kiel – aeroport Hamburg; taxele portuare; taxele de aeroport; croaziera 7 nopti pe vasul de croaziera MSC Splendida; insotitor de grup roman; cazare pe nava in cabina aleasa; 3 mese in restaurantele principale la restaurantele de tip buffet; gustari intre mese; suc, gheata, cafea, lapte, ceai si apa (de la dozatoarele din bufetele de pe vas); accesul la terenul de Baschet/Volei; accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja si prosoape de plaja; accesul la biblioteca; accesul in toate barurile, lounge-urile si cluburile vasului; accesul la toate spectacolele de pe vas; accesul gratuit la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging; accesul la Aqua Park; accesul la galeriile de arta; accesul la zona de jocuri Arcade; program zilnic cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei;; participarea la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music, cabaret, petreceri cu teme, discoteca; biroul de informatii la bord este deschis 24 ore/zi; workshopuri de mestesuguri si hobby-uri; acces in cluburi si activitati pentru copii si adolescent; room-service 24 ore (livrarea este gratuita in cabina, se achita doar costul preparatelor); cluburi de noapte si discoteci; spectacole in stil Broadway.(id63)

Pret: de la 1429 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera Rusa pe Raul Lena 24.08.2020

Croaziera Rusa pe Raul Lena 24.08.2020Program de 17 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: transport internaţional cu avionul pe rutele: Bucureşti – Moscova – Yakutsk şi Yakutsk – Moscova – Bucureşti cu compania Aeroflot; 1 noapte de cazare în hotel de 4*; 13 nopţi de cazare pe vasul de croazieră MS Mikhail Svetlov; mesele menţionate în program; transferurile, tururile, excursiile menţionate în program; taxa de intrare la muzeul local din Zhigansk; taxa de intrare la muzeul dedicat Rezervaţiei Naturale a râului Lena din Tiksi; taxa de intrare la Muzeul Druzhba din Sottintsy; ghizi locali; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism; BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 3990 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera Singapore - Thailanda - Malaysia 14.04.2020

Croaziera Singapore - Thailanda - Malaysia 14.04.2020Program de 11 zile cu zbor din Bucuresti in 14.04.2020. Servicii incluse: transport cu avionul Bucuresti – Singapore – Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM (schimbarea cursei in Paris la dus si Amsterdam la retur); 2 nopti de cazare cu demipensiune la hotelul Bintan Lagoon 4* sau similar in Bintan; 5 nopti cazare pe vasul Quantum of the Seas in functie de tipul de cabina ales; pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, ceaiul de dupa amiaza, cina. Bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator); activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport; 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus la hotelul Grand Copthorne Waterfront 5* sau similar in Singapore; tur de oras cu ghid local in Singapore; transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului; insotitor roman de grup; taxele portuare; taxele de aeroport si catering; taxa de viza Thailanda si procesare acte.(id24)

Pret: de la 2195 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera in Insulele Grecesti 22.03.2020

Croaziera in Insulele Grecesti 22.03.2020Program de 6 zile cu zbor din Bucuresti in 22.03.2020. Servicii incluse: Zbor direct Bucuresti – Atena – Bucuresti, compania TAROM; 1 noapte cazare cu mic dejun in Atena la Hotel Blue Sea Alimos 4* sau similar; 4 nopti cazare in cabine cu pensiune completa si pachet de bauturi All Inclusive la bordul vasului de croaziera Celestyal Olympia; Tur de oras cu ghid local in Atena; Ghid local pentru vizita la Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului); Transfer cu shuttle-bus port – Mykonos - port; Excursie „Efesul Antic de-a lungul timpului - Helenistic si Roman” in Kusadasi; Excursie „Tur medieval – Acropolis din Lindos si cetatea cavalerilor” in Rodos; Participarea la activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei (piscina exterioara, centru fitness, lectii de dans, diverse jocuri si activitati de divertisment, etc); Transferuri aeroport – hotel - port – aeroport; Insotitor de grup.(id10)

Pret: de la 499 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera in Marea Caraibilor 12.02.2020

Croaziera in Marea Caraibilor 12.02.2020Program de 18 zile cu zbor din Bucuresti in 12.02.2020. Servicii incluse: transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Paris – Pointe a Pitre şi Pointe a Pitre – Paris – Bucureşti cu compania Air France; transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti; 2 nopţi cazare cu mic dejun în hotel de 3* în Guadeloupe; 14 nopţi cazare cu pensiune completă, băuturi alcoolice și nealcoolice (conform program), pe vasul de croazieră Costa Magica al Companiei Costa Crociere; activități de recreere pe vas: piscine, teatru, discotecă, bibliotecă, fitness, saună; tur panoramic de oraș cu ghid local în Guadeloupe; transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate/faliment al agenţiei de turism; PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 1990 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera in Oceanul Indian 13.02.2020

Croaziera in Oceanul Indian 13.02.2020Program de 18 zile cu zbor din Bucuresti in 13.02.2020. Servicii incluse: transport avion Bucuresti – Mauritius - Bucuresti; taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale; taxele portuare; autocar / minibus modern, licentiat pe durata transferurilor si a zilelor 1, 2, 16 & 17; 4 zile de vizita in Mauritius cu 3 pranzuri (tururile acopera toate obiectivele de interes ale insulei); cazare 1 noapte in Mauritius; cazare 14 nopti cu pensiune completa la bordul vasului Costa Mediterranea 3*+ in cabine interioare (pentru cabine exterioare sau cu balcon, disponibilitatea si tariful se verifica la cerere); participarea la toate activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei (piscine, spectacole, cabaret, discoteca, sala de fitness, etc); insotitor de grup de toata durata croazierei; transferuri la / de la aeroportul Henri Coanda conform grafic; asigurare medicala + storno.(id11)

Pret: de la 3050 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera pe 3 continente 28.02.2020

Croaziera pe 3 continente 28.02.2020Program de 9 zile cu zbor din Bucuresti in 28.02.2020. Servicii incluse: Zbor direct Bucuresti – Atena – Bucuresti, compania TAROM; 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Blue Sea Alimos 4* sau similar; 7 nopti cazare cu pensiune completa si pachet de bauturi All Inclusive la bordul vasului Celestyal Crystal in cabine interioare; Tur panoramic de oras Atena; Ghid local pentru vizita la Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului); Excursie „Cairo Clasic” din Alexandria in Egipt; Excursie „Tur medieval – Acropolis din Lindos si cetatea cavalerilor” in Rodos; Excursie Excursie „Efesul Antic de-a lungul timpului - Helenistic si Roman” in Kusadasi; Participarea la activitatile de divertisment (programul se va comunica la bord) si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei; Transferuri aeroport – hotel - port – aeroport; Insotitor de grup.(id10)

Pret: de la 670 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera pe Nil & sejur Hurghada 10.05, 31.05, 14.06, 6.09, 27.09, 11.10, 1.11.2020

Croaziera pe Nil & sejur Hurghada 10.05, 31.05, 14.06, 6.09, 27.09, 11.10, 1.11.2020Program de 8 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Asistenta turistica in limba romana; Toate transferurile din program cu autocar modern; Cazare 4 nopti in cabina dubla, pe nava de croaziera de 5 stele cu pensiune completa; Bilet de avion Bucuresti - Hurghada - Bucuresti; Taxe de Aeroport; Cazare 3 Nopti cu All Inclusive in hotel de 4* in Hurghada; Un bagaj de cala (20kg) si un bagaj de cabina (7kg) de persoana.(id16)

Pret: de la 639 euro/persoana

descarca oferta

 

Cehia - Praga 5.06.2020 - CLUJ

Cehia - Praga 5.06.2020 - CLUJ

Program de 4 zile cu plecare cu bus din Oradea (imbarcare din Cluj contra cost: 25 euro/persoana). Servicii incluse: transport cu autocar clasificat international de 3*; 3 nopti cazare la hotel 3*+ în Praga, cu mic dejun bufet, în camere duble sau triple; ghid turism.(id2)

Pret: de la 165 euro/persoana

descarca oferta

Cehia - Rusalii la Praga 6.06.2020 - CLUJ

Cehia - Rusalii la Praga 6.06.2020 - CLUJ

Program de 3 zile cu plecare din Cluj in 6.06.2020. Servicii incluse: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun in Praga la hotel tip A&O (corespunde categoriei 3*), tur de oras Praga, vizitarea orasului Bratislava, asistenta turistica.(id20)

Pret: de la 200 euro/persoana

descarca oferta

Turcia - Istanbul Poarta Orientului 30.05.2020 - Zbor din Cluj

Turcia - Istanbul Poarta Orientului 30.05.2020 - Zbor din Cluj

Program de 4 zilecu zbor din Cluj. Servicii incluse: bilet avion Cluj-Napoca – Istanbul – Cluj-Napoca, taxe aeroport* si catering, bagaj de cala de 25 kg, transfer aeroport - hotel - aeroport, 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Fuar 3* sau similar in Istanbul (aproape de centrul istoric), tur de oras Istanbul, asistenta turistica in limba romana pe toata perioada excursiei, ghid local in ziua a doua.(id20)

Pret: de la 395 euro/persoana

descarca oferta