Bilete de avion

Bilete de avion

Destinatii exotice

Destinatii exotice

Peisaje luxuriante, palmieri, nisip alb stralucitor, mari si oceane de turcoaz...

Bilete de autocar

Bilete de autocar

Transport de pasageri, plecari zilnice catre numeroase destinatii din Europa.

Olanda 31.07.2020 - CLUJ

Olanda 31.07.2020 - CLUJ

Program de 7 zile cu plecare cu bus din Cluj. Servicii incluse: 6 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis cu mic dejun bufet, 2 nopti zona Nurnberg, 3 nopti zona Rotterdam/Amsterdam. 1 noapte zona Koln; transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C; ghid turism din partea agentiei; taxele de drum si de parcari, taxa tranzit Germania.(id2)

Pret: de la 550 euro/persoana

descarca oferta

Circuit&Sejur Albania 1.05, 30.05, 6.09.2020

Circuit&Sejur Albania 1.05, 30.05, 6.09.2020

Program de 7 zile cu plecare cu bus din Bucuresti. Servicii incluse: Transp. cu autocar climatizat, clasificat pentru curse internaţionale; 2 cazari cu mic dejun in hotel 3* pe traseu; 4 cazari cu mic dejun in hotel 4* la Vlore; Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu; Deplasare pt. vizite la: Sofia, Skopje, Tirana, Metsovo, Salonic.(id58)

Pret: de la 235 euro/persoana

descarca oferta

Italia de Nord & Coasta de Azur 2.09.2020 - CLUJ

Italia de Nord & Coasta de Azur 2.09.2020 - CLUJ

Program de 9 zile cu plecare cu bus din Cluj. Servicii incluse: transport cu autocar modern, climatizat 3*, taxe parcari si autostrazi si taxe de intari in orase pt autocar; 8 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*sau Ibis/Campanile/Best Western (al 3lea pat in camera poate fi supraetajat sau pat pliant); ghid de turism din partea agentiei.(id2)

Pret: de la 565 euro/persoana

descarca oferta

Italia de Nord & Coasta de Azur 2.09.2020 - Zbor din Cluj

Italia de Nord & Coasta de Azur 2.09.2020 - Zbor din Cluj

Program de 8 zile cu zbor din Cluj. Servicii incluse: bilet de avion Cluj-Napoca-Treviso si Bergamo-Cluj - Napoca cu compania Wizzair conform orarului de mai sus; taxele de aeroport si transfer aerport-hotel-aeroport cf orarului de zbor mentionat mai sus, un bagaj de mână care măsoară maxim 40x30x20cm, poate fi transportat la bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar!); transport cu autocar clasificat internaţional de minim 3*, taxele de parcari si autostrazi, taxe tuneluri si poduri; 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*sau de tip Ibis/Campanile/Kyriad (atentie! al 3lea pat in camera poate fi supraetajat sau pat suplimentar); ghid de turism din partea agentiei.(id2)

Pret: de la 765 euro/persoana

descarca oferta

Sunteti aici: Home :: CROAZIERE

CROAZIERE

Vacantele perfecte la care ati visat dintotdeauna ! De-a lungul timpului au aparut si s-au impus pe piata companii specializate cu flote impresionante de vapoare de lux. Adevarate orase plutitoare, acestea asigura tot ce este necesar unui sejur de lux la bordul navei. Peisajele se schimba mereu, astfel incit aveti senzatia ca lumea se perinda pe sub ferestrele cabinei Dvs. Traseele sint concepute functie de sezon, astfel incit croazierele colinda fiecare tinut in perioada sa de maxim interes pentru turistii vizitatori. Luxul vapoarelor este alcatuit dintr-un numar mare de restaurante, baruri, terase de plaja, piscine, terenuri de sport, magazine, spa si wellness, cazionuri, sali de cinema, etc. Locurile vizitate sint interesante, luxuriante, exotice, si va vor asigura amintiri deosebite legate de un eveniment special, aniversare sau luna de miere.

 

 

CROAZIERĂ FLUVIALĂ de la SANKT PETERSBURG la MOSCOVA 20.08.2020

CROAZIERĂ FLUVIALĂ de la SANKT PETERSBURG la MOSCOVA 20.08.2020Program de 11 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: - transport internaţional cu avionul pe rutele: Bucureşti – Moscova – Sankt Petersburg şi Moscova – Bucureşti cu compania Aeroflot; 10 nopţi de cazare pe vasul de croazieră MS Zosima Shashkov (main deck este puntea 1 a vasului, middle deck este puntea 2 a vasului, iar boat deck este puntea 3 a vasului); mesele menţionate în program; ceai şi cafea în timpul meselor, cocktail de bun venit; transferurile, tururile, excursiile menţionate în program (care sunt organizate de vas și pot suferi modificări); taxele de intrare la următoarele obiective turistice: Catedrala Sf. Petru şi Pavel şi Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg, Mănăstirea St. Cyril şi Muzeul Incoanelor din Goritsy, Biserica St. Nicholas din Yaroslavl, Kremlinul şi Biserica Sf. Dimitrie din Uglich, Kremlinul din Moscova şi una dintre catedrale sale; ghizi locali; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate/faliment al agenţiei de turism; BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 1690 euro/persoana

descarca oferta

 

California & Croaziera Hawaii 17.09.2020

California & Croaziera Hawaii 17.09.2020Program de 14 zile cu zbor din Bucuresti in 17.09.2020. Servicii incluse: transport avion Bucuresti – Los Angeles/Los Angeles – Honolulu – San Francisco/San Francisco – Bucuresti; transferuri si transport cu autocar/minibus licentiat pe durata vizitelor si a traseului; cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri 3*; 7 nopti cu pensiune completa pe croaziera in Insulele Hawaii, la bordul vasului Pride of America 4*+ (in cabina interioara); vizitele conform programului cu ghizi locali si insotitor roman pe toata durata circuitului; taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale; taxa portuare; asigurare medicala + storno.(id11)

Pret: de la 4879 euro/persoana

descarca oferta

 

Circuit&Croaziera Sardinia, Corsica, Coasta de Azur, Toscana 07.10.2019, 8.04.2020

Circuit&Croaziera Sardinia, Corsica, Coasta de Azur, Toscana 07.10.2019, 8.04.2020Program de 8 zile cu zbor din Bucuresti in 07.10.2019 si 8.04.2020. Servicii incluse: Transport cu avionul pe ruta București – Florența/ Milano - București; 1 bagaj de cală de și 1 bagaj de mână de persoana; Taxe de aeroport; Taxe portuare; Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului; Cazare 5 nopți în cameră dublă, în hotel de 3 și 4 stele; Cazare 2 nopți în cabină dublă interioară pe vapor; Mic dejun; Asistență turistică în limba română.(id16)

Pret: de la 719 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera Antarctica 16.01.2020

Croaziera Antarctica 16.01.2020Program de 19 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: zboruri intercontinentale: Bucuresti - Istanbul - Buenos Aires si retur; taxele de aeroport si securitate pentru zborurile intercontinentale; taxe portuare; transferuri si transport cu autocar / minibus licentiat pedurata vizitelor si a transferurilor; cazare 3 nopti in hoteluri de 4* in Buenos Aires; cazare 14 nopti cu pensiune completa la bordul vasului Celebrity Eclipse 5*; tur de oras cu ghid local si insotitorul de grup; insotitor roman pe toata durata programului; transferuri curse de linie la / de la aeroportul Henri Coanda; asigurare medicala + storno.(id11)

Pret: de la 4895 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera Caraibe 28.02.2020

Croaziera Caraibe 28.02.2020Program de 12 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: cazare 11 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales; toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, ceaiul de dupa amiaza, cina si in anumite seri, o gustare sau bufet noaptea; apa, ceai, cafea in restaurantul bufet; un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara; petrecerea de bun venit oferita de capitan si seara de gala cu o cina speciala; utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness; participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi); bilet avion, Bucuresti – Miami – Bucuresti, companie AIR France, cu bagaj de cala inclus 23 kg; transfer aeroport – nava – aeroport; insotitor de grup roman (pentru un grup minim de 30 persoane); taxe portuare si taxe de aeroport.(id37)

Pret: de la 1799 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera China, Coreea de Sud & Japonia 25.03.2020

Croaziera China, Coreea de Sud & Japonia 25.03.2020Program de 19 zile cu zbor din Bucuresti in 25.03.2020. Servicii incluse: transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Shanghai şi Tokyo – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways; transport intern cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti; 3 nopţi cazare în hoteluri de 4*; 14 nopţi cazare cu pensiune completă inclusiv apă, limonadă, ceai și cafea la dozator, pe vasul de croazieră Celebrity Millenium; mesele menţionate în program; tur panoramic cu ghid local în oraşul Shanghai și dejun inclus; tur panoramic cu ghid local în oraşul Beiijing și dejun inclus; excursie la Marele Zid Chinezesc și la Mormintele Împăraţilor Ming cu dejun inclus; excursie în insula Jeju cu ghid local și dejun inclus; tur panoramic cu ghid local în oraşul Kyoto; tur panoramic cu ghid local în oraşul Osaka; excursie la Muntele Fuji cu taxa de acces pe podul Mishima Sky Walk inclusă; tur panoramic cu ghid local în oraşul Tokyo; activităţi de recreere pe vas: gym, saună etc.; transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; taxele de intrare la obiectivele menţionate în program; ghizi vorbitori de limbă engleză; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate/faliment al agenţiei de turism; PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 2960 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera Emiratele Arabe Unite & Oman 14.12, 28.12.2019, 25.01, 1.02, 29.02.2020

Croaziera Emiratele Arabe Unite & Oman 14.12, 28.12.2019, 25.01, 1.02, 29.02.2020Program de 7 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Dubai - Bucuresti; 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/persoana; Taxe de aeroport; Taxe portuare; Transfer aeroport - port - aeroport; Cazare 7 nopti, pe nava de croaziere cu ALL INCLUSIVE; Asistenta turistica in limba romana.(id16)

Pret: de la 899 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera Patagonia 27.02.2020

Croaziera Patagonia 27.02.2020Program de 18 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Buenos Aires / Santiago de Chile - Bucuresti; 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana; Taxe de aeroport; Transfer aeroport-hotel-aeroport; Cazare 2 nopti in camera dubla in hotel de 4* cu mic dejun; Cazare 14 nopti in cabina interioara cu pensiune completa pe vas de Croaziera de 4*+; Asistenta turistica in limba romana.(id16)

Pret: de la 3199 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera Rusa pe Raul Lena 24.08.2020

Croaziera Rusa pe Raul Lena 24.08.2020Program de 17 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: transport internaţional cu avionul pe rutele: Bucureşti – Moscova – Yakutsk şi Yakutsk – Moscova – Bucureşti cu compania Aeroflot; 1 noapte de cazare în hotel de 4*; 13 nopţi de cazare pe vasul de croazieră MS Mikhail Svetlov; mesele menţionate în program; transferurile, tururile, excursiile menţionate în program; taxa de intrare la muzeul local din Zhigansk; taxa de intrare la muzeul dedicat Rezervaţiei Naturale a râului Lena din Tiksi; taxa de intrare la Muzeul Druzhba din Sottintsy; ghizi locali; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism; BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 3990 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera Singapore - Thailanda - Malaysia 14.04.2020

Croaziera Singapore - Thailanda - Malaysia 14.04.2020Program de 11 zile cu zbor din Bucuresti in 14.04.2020. Servicii incluse: transport cu avionul Bucuresti – Singapore – Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM (schimbarea cursei in Paris la dus si Amsterdam la retur); 2 nopti de cazare cu demipensiune la hotelul Bintan Lagoon 4* sau similar in Bintan; 5 nopti cazare pe vasul Quantum of the Seas in functie de tipul de cabina ales; pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, ceaiul de dupa amiaza, cina. Bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator); activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport; 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus la hotelul Grand Copthorne Waterfront 5* sau similar in Singapore; tur de oras cu ghid local in Singapore; transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului; insotitor roman de grup; taxele portuare; taxele de aeroport si catering; taxa de viza Thailanda si procesare acte.(id24)

Pret: de la 2195 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera in Golful Persic & Oman 26.01.2020

Croaziera in Golful Persic & Oman 26.01.2020Program de 13 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: zboruri intercontinentale Bucuresti - Dubai si retur; taxele de aeroport si securitate pentru zborurile intercontinentale; transferuri si transport cu autocar / minibus licentiat la sosire si plecare; 11 nopti in croaziera cu pensiune completa la bordul vasului MSC Lirica, in cabine duble interioare; taxe portuare; vizitele din Dubai in ziua 2 si ziua 13; participarea la toate activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei (piscina, spectacole, discoteca, sala de fitness etc); transferuri curse de linie la / de la aeroportul Henri Coanda(vezi program); asigurare medicala + storno.(id11)

Pret: de la 1495 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera in Insulele Grecesti 22.03.2020

Croaziera in Insulele Grecesti 22.03.2020Program de 6 zile cu zbor din Bucuresti in 22.03.2020. Servicii incluse: Zbor direct Bucuresti – Atena – Bucuresti, compania TAROM; 1 noapte cazare cu mic dejun in Atena la Hotel Blue Sea Alimos 4* sau similar; 4 nopti cazare in cabine cu pensiune completa si pachet de bauturi All Inclusive la bordul vasului de croaziera Celestyal Olympia; Tur de oras cu ghid local in Atena; Ghid local pentru vizita la Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului); Transfer cu shuttle-bus port – Mykonos - port; Excursie „Efesul Antic de-a lungul timpului - Helenistic si Roman” in Kusadasi; Excursie „Tur medieval – Acropolis din Lindos si cetatea cavalerilor” in Rodos; Participarea la activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei (piscina exterioara, centru fitness, lectii de dans, diverse jocuri si activitati de divertisment, etc); Transferuri aeroport – hotel - port – aeroport; Insotitor de grup.(id10)

Pret: de la 499 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera in Marea Caraibilor 12.02.2020

Croaziera in Marea Caraibilor 12.02.2020Program de 18 zile cu zbor din Bucuresti in 12.02.2020. Servicii incluse: transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Paris – Pointe a Pitre şi Pointe a Pitre – Paris – Bucureşti cu compania Air France; transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti; 2 nopţi cazare cu mic dejun în hotel de 3* în Guadeloupe; 14 nopţi cazare cu pensiune completă, băuturi alcoolice și nealcoolice (conform program), pe vasul de croazieră Costa Magica al Companiei Costa Crociere; activități de recreere pe vas: piscine, teatru, discotecă, bibliotecă, fitness, saună; tur panoramic de oraș cu ghid local în Guadeloupe; transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; conducător român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate/faliment al agenţiei de turism; PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 1990 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera in Oceanul Indian 13.02.2020

Croaziera in Oceanul Indian 13.02.2020Program de 18 zile cu zbor din Bucuresti in 13.02.2020. Servicii incluse: transport avion Bucuresti – Mauritius - Bucuresti; taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale; taxele portuare; autocar / minibus modern, licentiat pe durata transferurilor si a zilelor 1, 2, 16 & 17; 4 zile de vizita in Mauritius cu 3 pranzuri (tururile acopera toate obiectivele de interes ale insulei); cazare 1 noapte in Mauritius; cazare 14 nopti cu pensiune completa la bordul vasului Costa Mediterranea 3*+ in cabine interioare (pentru cabine exterioare sau cu balcon, disponibilitatea si tariful se verifica la cerere); participarea la toate activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei (piscine, spectacole, cabaret, discoteca, sala de fitness, etc); insotitor de grup de toata durata croazierei; transferuri la / de la aeroportul Henri Coanda conform grafic; asigurare medicala + storno.(id11)

Pret: de la 3050 euro/persoana

descarca oferta

 

Croaziera pana la capatul lumii 29.01.2020

Croaziera pana la capatul lumii 29.01.2020Program de 20 zile cu zbor din Bucuresti in 29.01.2020. Servicii incluse: transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Buenos Aires şi Santiago de Chile – Paris – Bucureşti cu companiile KLM şi Air France; 3 nopţi cazare în hoteluri de 4*; 14 nopți de cazare pe vasul de croazieră Norvegian Star al companiei Norvegian Cruise Line în tipul de cabină ales; mesele menţionate în program; activități de recreere pe vas: piscine, teatru, discotecă, bibliotecă, fitness, saună; transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; tur panoramic cu ghid local în Buenos Aires; excursie cu ghid local în Valparaiso și Vina Del Mar; tur panoramic cu ghid local în Santiago de Chile; taxe de intrare la obiectivele menţionate în program; conducător român de grup.(id8)

Pret: de la 2790 EURO/persoana

descarca oferta

 

Croaziera pe 3 continente 28.02.2020

Croaziera pe 3 continente 28.02.2020Program de 9 zile cu zbor din Bucuresti in 28.02.2020. Servicii incluse: Zbor direct Bucuresti – Atena – Bucuresti, compania TAROM; 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Blue Sea Alimos 4* sau similar; 7 nopti cazare cu pensiune completa si pachet de bauturi All Inclusive la bordul vasului Celestyal Crystal in cabine interioare; Tur panoramic de oras Atena; Ghid local pentru vizita la Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului); Excursie „Cairo Clasic” din Alexandria in Egipt; Excursie „Tur medieval – Acropolis din Lindos si cetatea cavalerilor” in Rodos; Excursie Excursie „Efesul Antic de-a lungul timpului - Helenistic si Roman” in Kusadasi; Participarea la activitatile de divertisment (programul se va comunica la bord) si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei; Transferuri aeroport – hotel - port – aeroport; Insotitor de grup.(id10)

Pret: de la 670 euro/persoana

descarca oferta

 

Egipt 7 Croaziera pe Nil 19.12, 28.12.2019, 4.01.2020 - Zbor din Cluj

Egipt 7 Croaziera pe Nil 19.12, 28.12.2019, 4.01.2020 - Zbor din ClujSejur de 8 zile cu croaziera. Servicii incluse: bilet de avion pentru zbor din Cluj, taxe de aeroport, bagaj de mana si cala, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 3 nopti la hotel The Grand Resort 5*, cazare 4 nopti pe vas, asistenta turistica.(id7)

Pret: de la 646 euro/persoana

descarca oferta

 

Rusia - St. Petersburg & Moscova 25.05, 31.05, 25.06, 5.07, 6.07, 13.07, 15.07, 29.07, 4.08, 12.08, 26.08, 2.09, 9.09.2020

Rusia - St. Petersburg & Moscova 25.05, 31.05, 25.06, 5.07, 6.07, 13.07, 15.07, 29.07, 4.08, 12.08, 26.08, 2.09, 9.09.2020

Program de 8 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Bilet de avion Bucuresti – Sankt Petersburg, via Viena/Munchen/Frankfurt, Compania Austrian/Lufthansa; Bilet la trenul de mare viteza „Sapsan” Sankt Petersburg – Moscova; Bilet de avion Moscova – Bucuresti, via Viena/Munchen, Compania Austrian/Lufthansa; Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4*; Transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocar local; PACHET DE EXCURSII INCLUSE: Tur de oras Sankt Petersburg cu ghid local, Croaziera pe Neva la Sankt Petersburg, Vizita cu ghid local la Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg (Palatul de iarna, colectia principala), Tur de oras Moscova cu ghid local, Vizita la Kremlin cu ghid local si bilet inclus (se viziteza teritoriul si una-doua dintre cele 3 catedrale), Vizita la Metroul din Moscova cu cu ghid local (include biletul de acces si o calatorie), Vizita la Galeriile Tretyakov din Moscova in valoare de 40 Euro/persoana (Include: transfer cu autocarul, ghid local, bilet de intrare); Insotitor roman de grup.(id10)

Pret: de la 799 euro/persoana

descarca oferta

Rusia - Moscova & St Petersburg 21.05, 23.05, 28.05,4.06, 23.06, 24.06, 27.06, 02.07, 16.07, 18.07, 30.07, 5.08, 27.08, 2.09, 9.09.2020

Rusia - Moscova & St Petersburg 21.05, 23.05, 28.05,4.06, 23.06, 24.06, 27.06, 02.07, 16.07, 18.07, 30.07, 5.08, 27.08, 2.09, 9.09.2020

Program de 8 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: Bilet de avion Bucuresti – Moscova, via Viena/Munchen, Compania Austrian/Lufthansa; Bilet la trenul de mare viteza „Sapsan” Moscova – Sankt Petersburg; Bilet de avion Sankt Petersburg – Bucuresti, via Viena/Frankfurt/Munchen, Compania Austrian/Lufthansa; Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4*; Transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocar local; PACHET DE EXCURSII INCLUSE: Tur de oras Moscova cu ghid local, Vizita la Kremlin cu ghid local si bilet inclus (se viziteza teritoriul si una-doua dintre cele 3 catedrale), Vizita la Metroul din Moscova cu cu ghid local (include biletul de acces si o calatorie), Vizita la Galeriile Tretyakov din Moscova in valoare de 40 Euro/persoana (Include: transfer cu autocarul, ghid local, bilet de intrare), Tur de oras Sankt Petersburg cu ghid local; Croaziera pe Neva la Sankt Petersburg; Vizita cu ghid local la muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg (Palatul de iarna, colectia principala); Insotitor roman de grup.(id10)

Pret: de la 799 euro/persoana

descarca oferta

Italia - Lombardia si Marile Lacuri 15.06.2020

Italia - Lombardia si Marile Lacuri 15.06.2020

Program de 8 zile cu zbor din Bucuresti. Servicii incluse: transport continental cu avionul pe ruta: Bucureşti – Viena – Milano cu compania Austrian Airlines; transport continental cu avionul pe ruta: Torino – Frankfurt – Bucureşti cu compania Lufthansa; 7 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 4* și 3*; transportul intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti; taxe parcare, taxe de autostradă, poduri, tunele etc.; transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program; tururi de oraș în Bergamo, Milano și Torino; excursie la Courmayeur – Mont Blanc; însoţitor român de grup; asigurare în caz de insolvabilitate/faliment al agenţiei de turism; BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI.(id8)

Pret: de la 790 euro/persoana

descarca oferta